Verkoopstyling

De eerste indruk telt! Verkoopstyling is een krachtig hulpmiddel om de woning zo snel mogelijk te verkopen tegen een optimale prijs. Het inzetten van verkoopstyling zorgt er voor dat de woning voor een zo groot mogelijk publiek aantrekkelijk gepresenteerd wordt. Dus een neutraal ingericht en opgeruimd huis waar de potentiële koper zichzelf in gedachten al ziet wonen. 

Bij verkoopstyling kijkt Marjolein Buis Interieurstyling door een commerciële bril naar uw huis. Door uw woning zo gunstig mogelijk te presenteren vergroot u de kans op een snelle verkoop van uw woning tegen een gunstige prijs.

Adviesrapport

Samen lopen we de woning door en van alle ruimtes worden foto’s gemaakt. U ontvangt een adviesrapport waarin aan de hand van de foto’s advies wordt gegeven hoe uw woning beter gepresenteerd kan worden. Met de adviezen uit het rapport kunt u zelf aan de slag.  

Basis restyling

U kunt er ook voor kiezen om de styling door Marjolein Buis Interieurstyling uit te laten voeren. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we gelijk aan de slag met de basis restyling. Dit duurt ongeveer 4 uur. Het resultaat is een woning die optimaal gepresenteerd wordt. 

Samenwerking met EKZ | Makelaars

Marjolein Buis Interieurstyling verzorgt de verkoopstyling voor EKZ | Makelaars in de regio Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn. De eigenaars van de woningen die bij EKZ | Makelaars te koop worden aangeboden krijgen van EKZ een gratis eerste consult om de woning in optimale staat op de woningmarkt te presenteren.