Portfolio

Verkoopstyling woning Aalsmeer

Voor een woning in Aalsmeer die al lange tijd te koop stond heeft Marjolein Buis Interieurstyling een verkoopstylingadvies gegeven.
Aansluitend is met een klein budget de woning gestyled: nieuwe vloerbedekking, meubels uit de kringloopwinkel en frisse nieuwe stoffen en accessoires geven de woning een heel andere aanblik. Ook de fotos in de verkoopbrochure, op de site van de makelaar en op Funda zien er nu weer aantrekkelijk uit.

Interieuradvies woning te Uithoorn

Voor de bewoonsters van een Patiowoning in Uithoorn heeft Marjolein Buis Interieurstyling een interieuradvies gemaakt en ze begeleid met de uitvoering van het advies. Beide opdrachtgeefsters hebben hun eigen smaak. Marjolein Buis Interieurstyling heeft hun wensen geinventariseerd en een aantal moodboards gemaakt. De gezamenlijk gekozen sfeer is vertaald in een advies voor inrichting, stoffering en meubels. Tijdens de uitvoering heeft Marjolein onder meer advies gegeven bij de aanschaf van de meubels en de styling. 

Modelwoning Parkwoning te Uithoorn

In opdracht van Park Krayenhoff C.V. heeft Marjolein Buis Interieurstyling een modelwoning ingericht in het project De Stelling in Uithoorn.

De opdracht bestond uit het stofferen, meubileren en stylen van een twee-onder-een-kapwoning. Voor deze woningen heeft Marjolein Buis Interieurstyling eerder al advies gegeven voor de plattegronden in de verkoopdocumentatie. De woningen zijn inmiddels opgeleverd en er zijn er nog een aantal te koop. Door een modelwoning in te richten verwacht de opdrachtgever de verkoop te stimuleren.

Modelwoning Rembrandt van Rijn Park Ouderkerk aan de Amstel

In opdracht van UBA Bouw B.V. heeft Marjolein Buis Interieurstyling een modelwoning ingericht in het project Rembrandt van Rijn Park in Ouderkerk aan de Amstel.

De opdracht bestond uit het stofferen, meubileren en stylen van een appartement. Door een modelwoning in te richten verwacht Woningstichting Eigen Haard, die de woningen heeft ontwikkeld, de verkoop te stimuleren.

Slaapkamer van Thijs

Voor de dertienjarige Thijs heeft Marjolein Buis Interieurstyling een kamer ontworpen waarin zijn twee favoriete onderwerpen, Ajax en Call of Duty, samenkomen.

Het ontwerp bestaat uit een drieluik waarin het Moodbord , de kleurkaart en de plattegrond zijn opgenomen en een werkomschrijving. Thijs wilde graag de kleuren van Ajax (rood/wit) en Call of Duty (legergroen en -beige) terug zien in zijn kamer. Zijn ouders vonden het belangrijl dat er een werkplek kwam waar de computer staat. Door middel van een bestaande bergkist is een afgeschermde hoek met kussens ontstaan waar Thijs lekker kan zitten.

Leestafel met opbergruimte

Stichting Cardanus te Amstelveen heeft Marjolein Buis Interieurstyling gevraagd een leestafel met opbergruimte te ontwerpen

Het ontwerp bestaat uit een ingekleurde perspectieftekening met voor- en zijaanzicht en een materiaalomschrijving. De opdrachtgever, een buurtcentrum, wilde een tafel waar 6 personen aan kunnen zitten: Er moest ook ruimte zijn om 30 spellen op te bergen. De tafel komt in de gemeenschappelijke ruimte waar ook de nieuw ontworpen bar komt te staan. Bij de tafel zijn daarom dezelfde materialen als van de bar gebruikt.

Advies over plattegronden verkoopbrochure De Stelling

In opdracht van Park Krayenhoff C.V. heeft Marjolein Buis Interieurstyling advies geadviseerd over de kleuren, materialen en meubelopstellingen van de plattegronden voor de verkoopbrochure van het project “De Stelling”, onderdeel van het nieuwbouwproject Park Krayenhoff te Uithoorn.

In de brochure voor het nieuwbouwproject “De Stelling” worden ingekleurde plattegronden opgenomen. Marjolein Buis Interieurstyling heeft geadviseerd over de materialen en kleuren van de vloeren en meubels. Binnen de mogelijkheden van het gebruikte tekenprogramma is gezocht naar aantrekkelijke maar niet te uitgesproken kleuren en materialen.

Meisjeskamer in Burberry stijl

oor een meisjeskamer heeft Marjolein Buis Interieurstyling een voorstel gedaan voor een inrichting in Burberry stijl. Het advies bestond uit een moodbord, plattegrond en een adressenlijst van leveranciers.

Gina is gek op mode en haar grote hobby is paardrijden. Haar roze kinderkamer was ze inmiddels ontgroeit en haar grote wens was een kamer die meer bij haar zou passen. Ik heb voor haar een kamer ontworden in de kleuren rood, beige, zwart en wit gecombineerd met een grof houten vloer en dierenvachten. Juchtleer voor de stoelen en de accessoires zijn in Burberry stijl.

Woning te Amstelveen

De vraag was of de woonkamer meer een geheel met de (nieuwe) keuken kon gaan vormen. Een aantal meubels, waaronder de bank en de eettafel moesten in de nieuwe opstelling verwerkt worden. Ik heb gekozen voor genoest eiken meubels en ingetogen kleuren gebruikt, geheel volgens de wensen van de opdrachtgevers.

Jongensslaapkamer

Na vele jaren zijn kamer te hebben gedeeld met zijn broertje krijgt Jesse (11 jaar) eindelijk een slaapkamer voor zichzelf. Jesse wilde graag een “zee kamer”, want hij is erg geïnteresseerd in oude schepen en alles wat daar mee te maken heeft. Ik heb voor hem een “marine-look” kamer ontworpen in blauw en wit. Er is veel hout gebruikt. Het schrootjes plafond is hier ook weer helemaal terug. Bij elkaar lijkt dit net de kapiteinshut van een schip. Voor de accessoires is gebruik gemaakt van originele voorwerpen. Het visnet is een gebruikt net dat ik in Zuid-Frankrijk op een rommelmarkt gevonden heb. De bedstee onder de schuine kap geeft Jesse het gevoel dat hij in een scheepskooi slaapt. Zijn wens is uitgekomen!